Maak een afspraak

HomeOver onsNieuwsMansani Kliniek voor urologische zorg geopend

Mansani Kliniek voor urologische zorg geopend

Mansani Kliniek voor urologische zorg geopend

Op 1 maart jl. is Mansani Kliniek in Bosch en Duin (Zeist) geopend. Deze kliniek biedt urologische zorg op hoog niveau voor mannen. Persoonlijke aandacht en zeer korte wachttijden kenmerken deze nieuwe zorginstelling.

Vanaf maart kunnen mannen bij Mansani Kliniek terecht voor verschillende goedaardige urologische aandoeningen. Klachten die voortkomen uit een prostaatvergroting bijvoorbeeld. Ook helpt de kliniek hen bij kromstand van de penis, plasklachten en zwellingen aan de balzak. Mansani Kliniek is gespecialiseerd in besnijdenissen, sterilisaties en hersteloperaties na sterilisatie.

Korte wachttijden

Mansani Kliniek is gestart met dr. Garry Pigot, een ervaren uroloog die tevens verbonden is aan het Amsterdam UMC – locatie VUmc en de Gender Clinic. ‘Wat mij aanspreekt in Mansani Kliniek, is de combinatie van excellente urologische zorg en het laagdrempelige, persoonlijke karakter van een zelfstandig behandelcentrum. Cliënten worden hier altijd gezien door de specialist zelf, van voorgesprek tot nazorg. Wij bepalen onze eigen planning en opereren waar nodig ook op zaterdag, of openen een avondspreekuur. Daardoor kunnen wij de wachttijden tot een minimum beperken.’

Mannendingen

De naam Mansani verwijst naar het Surinaamse Mang Sani, wat mannendingen betekent. Naar verwachting zal het medisch team van Mansani Kliniek in de nazomer verder worden uitgebreid. 

Mansani Kliniek is een initiatief van Sandstep Healthcare.

Mansani Kliniek
  • De beste specialisten
  • Optimale patiëntbeleving
  • Gewoon verzekerd via uw zorgverzekeraar
  • Zeer korte wachttijden
Mansani Kliniek
Biltseweg 14
3735 ME Bosch en Duin