Maak een afspraak

HomeVoortplanting

Voortplanting

Misschien wel één van de belangrijkste thema's in uw leven; voortplanting. Bij Mansani Kliniek zien we veel mannen (met partners) die meer informatie willen over de behandelings- en operatiemogelijkheden met betrekking tot hun kinderwens en deze operatie bij ons ondergaan. In principe gaat het altijd om een geïndigde kinderwens bij een voltooid gezin óf een hernieuwde kinderwens. In beide gevallen vinden we het erg belangrijk om de mogelijkheden, kansen en voor- en nadelen met u te bespreken.

Ik heb geen kinderwens meer

Is er bij u (en uw partner) sprake van een voltooid gezin en heeft u geen kinderwens meer? Dan kunt u bij ons terecht voor een sterilisatie, ook wel vasectomie genoemd. Voorafgaand aan deze ingreep zal de uroloog uitgebreid met u in gesprek gaan over uw kinderwens keuze, de voor- en nadelen én de eventuele herstelmogelijkheden met u bespreken. Daarnaast zal hij het medische traject toelichten.

Meer over sterilisatie

 

Ik heb een hernieuwde kinderwens

Hebben u en uw partner de wens om een gezin te starten of uitbreiden, maar heeft u in het verleden een sterilisatie (vasectomie) ondergaan? Dan zijn er mogelijkheden om deze ingreep ongedaan te maken, dit noemen we een vasovasostomie. Afhankelijk van de sterilisatie en hoe lang dit geleden is, geeft de uroloog het succespercentage voor.

Meer over ongedaan maken sterilisatie

 

Mansani Kliniek
  • De beste specialisten
  • Optimale patiĂ«ntbeleving
  • Gewoon verzekerd via uw zorgverzekeraar
  • Zeer korte wachttijden
Mansani Kliniek
Biltseweg 14
3735 ME Bosch en Duin