Maak een afspraak

Mansani kliniek voor urologie

Ons team van ervaren urologen en zorgverleners levert de absolute topzorg met volle aandacht voor jouw persoonlijke situatie rondom urologische klachten of wensen. Hoe we dat doen? Op een betrokken, open en specialistische manier met korte wachttijden.

Ervaringen van mannen die jou voor gingen

Bekijk onze beoordelingen:

Zorgkaart Nederland beoordeling

Hier kunnen we jou bij helpen

Je kunt bij ons terecht voor de begeleiding en behandeling van plasklachten, mannelijke incontinentie klachten, erectiestoornis en afwijkingen aan de balzak en penis.

Mansani Kliniek is gespecialiseerd in de volgende operaties: sterilisatie, besnijdenis en hersteloperatie na sterilisatie.

Korte wachttijden bij Mansani Kliniek

Korte wachttijden bij Mansani Kliniek

Vanwege onze specialisatie en goed ingerichte zorgprocessen kunnen wij jou op korte termijn onze volle aandacht geven. Indien nodig opereren wij op zaterdag en openen desgewenst een avondspreekuur om je te ontvangen. Onze uroloog Garry Pigot staat voor je klaar.

Innovatieve behandelmethodes

Innovatieve behandelmethodes

Dankzij innovatieve behandelmethodes en een speciaal ontwikkeld zorgpaden zijn veel ingrepen binnen een dagbehandeling mogelijk. Hierbij de anatomie & onderdelen waar wij bij kunnen helpen:  

 1. Urineblaas
 2. Zaadblaas
 3. Bijbal
 4. Teelbal
 5. Zaadleider
 6. Prostaat
 7. Sluitspier
 8. Klieren van Cowper
 9. Zwellichaam 
 10. Urinebuis
 11. Eikel 

Blijf niet zitten met je klachten

Mannen lopen vaak lang door met klachten aan de prostaat, penis of balzak. En dat is jammer, want dit brengt onnodig ongemak met zich mee en vaak is er een snelle en eenvoudige behandeling mogelijk.

Ervaar je zelf klachten waar je specialistisch advies van een uroloog voor kunt gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Maak een afspraak
Blijf niet zitten met je klachten
Mansani Kliniek
 • De beste specialisten
 • Optimale patiëntbeleving
 • Gewoon verzekerd via uw zorgverzekeraar
 • Zeer korte wachttijden
Mansani Kliniek
Biltseweg 14
3735 ME Bosch en Duin